آشپزیآموزش انواع غذاهامطالب تازه

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

 

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

 

طرز تهیه رول مرغ و ژامبون

مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :

*
*

*
*

 فیله مرغ ۳ عدد 
ژامبون   ۳ ورقه
 پنیر چدار  ۳ ورقه
 تخم مرغ (کمی زده شده)  یک عدد
پودر سوخاری ۲ پیمانه
روغن برای سرخ کردن
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سیر (له شده) ۲ حبه
پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :

با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

منبع : bartarinha.ir

دکمه بازگشت به بالا