آشپزیکلیپ هاکلیپ های جذاب و دیدنی

آبگوشت کشک بادمجان بسیار خوشمزه

یکی از غذاهای خوشمزه که طرفدار بسیار زیادی در بین مردم دارد، آبگوشت است.ولی بعضی از مردم درست آن را تهیه نمی کنند و از این غذا لذت نمی برند.آن چه در این پست می خوانیم تهیه یک نوع ابگوشت می باشد که بسیار لذیذ و مقوی می باشد.فقط باید طبق دستور آن را درست کنید تا از طعم واقعی این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ لذت ببرید. تهیه این نوع آبگوشت زیاد خرج گرانی ندارد. با چند نمونه از مواد ساده ای که در اغلب خانه ها هم به راحتی پیدا می شود می توانید این نوع آبگوشت را درست کنید.موادی که لازم دارد و در جدول پایین هم آمده است ، نخود و لوبیا–لوبیا چیتی–عدس–گوشت ترجیحا گوسفند باشد که از از لحاظ پزشکی هم ثابت شده است که مقوی تر و بهتر از گوشت کاو است–بادمجان،نمک و…

آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :

نخود و لوبیا ۱ پیمانه
 لوبیا چیتییک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
 گوشت گردن گوسفند۱ کیلوگرم
پیاز۱ عدد درشت
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده۴ عدد درشت
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
کشک۱ پیمانه
سیر سرخ کرده۴ حبه
نعنا داغ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری:

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن