کاهش ۳۷ درصدی آمار طلاق/ استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد


کاهش ۳۷ درصدی آمار طلاق/ استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد

اخبار,اخبار اجتماعی,طلاق

سرپرست فرمانداری شهرستان بناب از کاهش ۳۷ درصدی آمار طلاق در این شهرستان طی ۸ ماه گذشته امسال نسبت به مدت مشابه سال پیش خبرداد.

به گزارش مهر، امین رفیعی عصر امروز سه شنبه در نشست کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی شهرستان بناب با اشاره به موضوع آسیب های اجتماعی ناشی از توسعه روزافزون فضای مجازی در جامعه تصریح کرد: فضای مجازی به جهت گستردگی که دارد، به یک مرجع تبدیل شده است و متأسفانه به علت کم کاری مسئولان و ایجاد محدودیت در رسانه های موجود و عدم انتقال مفاهیم نظام و اجتماع باعث شده فضا را به آن ها بدهیم.

 

وی همچنین با بیان اینکه در فضای مجازی باید جامعه هدف را شناخته و محتوای دینی و فرهنگی و ملی را در قالب این محتوا ارائه کنیم؛ افزود: باید با برگزاری کلاس های مختلف آموزشی برای والدین فرزندان را ازخطرات احتمالی گرایش جوانان به فضای مجازی آگاه کنیم.

 

سرپرست فرمانداری بناب استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد را در جهت کنترل فضای مجازی ضروری دانست و اذعان کرد: هم اکنون ۸ سازمان مردم نهاد در سطح شهرستان داریم که در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و زیست محیطی فعالیت دارند و امیدواریم نهادهای مردم نهاد با ورود به این حوزه مردم را از مضرات و خطرات فضای مجازی آگاه کنند.

 

رفیعی در ادامه سخنان خود با انتقاد از افزایش تکدی گری در میادین مختلف شهر خاطرنشان کرد: تکدی گری بصورت مقطعی در این شهرستان جمع آوری شد ولی اخیراً متکدیان در میادین مختلف شهر دیده می شوند که از نیروی انتظامی، شهرداری و بهزیستی انتظار داریم نسبت به جمع آوری متکدی ها از سطح شهر اهتمام کنند.

 

گرایش روزافزون مردم به سمت استفاده از فضای مجازی

 

بنابراین گزارش، شهردار بناب نیز در این جلسه با اشاره به گرایش روزافزون مردم بویژه جوانان به سمت استفاده از فضای مجازی گفت: چون گرایش مردم بخصوص قشر جوان جامعه به سمت استفاده از فضای مجازی به یک معضل و تهدید تبدیل می شود، در کنار آن در روزهای اخیر شاهد کاهش ترقه های بسته های اینترنتی هستیم که احتمالاً به یک آفت بزرگ تبدیل شود که با استفاده از این راه مردم را به سمت استفاده از فضای مجازی تشویق و ترغیب کند و این بسته های تشویقی باعث شده اند مردم بطور شبانه روزی به سمت استفاده از اینترنت سوق یابند.

 

نادر داوودی افزود: امید است مسئولان و متولیان امر با بررسی های لازم مشخص کنند که این سیاست در راستای چه هدفی دنبال می شود!

 

وی سپس با اشاره به برگزاری کلاس های سبک زندگی اسلامی با حضور اساتیدی از حوزه علمیه قم در این شهرستان و نتایج مثبت آن در جامعه تصریح کرد: قرار است طی روزهای آتی با تشکیل کلاس ها در محلات مختلف نفراتی که در این کلاس ها حضور داشتند، آن را به محلات مختلف برده و به مردم انتقال دهند.

 

شهردار بناب در ادامه سخنان خود از تدوین و ارائه برنامه پنجح ساله از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری بناب در بخش های مختلف خبرداد و گفت: مسائل اجتماعی شهر از طریق بازدیدهای میدانی و تکمیل فرم توسط ۸۰۰ نفر در نقاط مختلف شهر انجام شده و مشکلات اجتماعی در این تحقیق در سطح شهرستان بناب احصاء شده است.

 

به گفته داوودی، در این بررسی معضل اعتیاد، موانع فرهنگی، اجتماعی برای انجام فعالیت های اجتماعی و سد معبر به عنوان ۳ اولویت اصلی مشکلات اجتماعی در این شهرستان شناخته شدند.

 

وی بیان کرد: مردم در این نظرخواهی ۱۳ مورد را از مسائل و مشکلات اجتماعی شهرستان مطرح نمودند که بیشترین آن در خصوص ۳ موضوع اول بوده است و شورا و شهرداری تلاش خواهند کرد در قالب برنامه ۵ ساله نسبت به کاهش این آسیب های اجتماعی در سطح شهرستان اقدام کند.

 

کلیددار شهر بناب اذعان کرد: شورا و شهرداری در بودجه سال ۹۷ نیز ردیف اعتباری ویژه ای برای حل مشکلات فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی در نظر گرفته است.

 

برگزاری جشنواره سراسری «شعر غدیریه» با دریافت ۸۰۰ اثر

 

این گزارش حاکی است، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بناب نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد ۶ ماهه این اداره اظهار کرد: طی این مدت ۲۰ برنامه تئاتر در این شهرستان تولید شده که ۵۳ مورد در برنامه ها و مناسبت های مختلف اجرا داده اند.

 

حبیب صدقی افزود: در تولید این تئاترها۴۰ هنرمند فعالیت و همکاری داشته و جشنواره تئاتر شهرستان بناب نیز به مدت ۴ روز از فردا در بناب آغاز به کار خواهد کرد.

 

وی همچنین برگزاری جشنواره سراسری «شعر غدیریه» با دریافت ۸۰۰ اثر از شاعران سراسر کشور، برگزاری ۴ مورد نمایشگاه کتاب و انجام برنامه های متعدد فرهنگی از دیگر برنامه های این اداره در ۶ ماهه اول سال جاری خبر داد.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب سپس با اشاره به گستره استفاده مردم از فضای مجازی تصریح کرد: در راستای پدافند غیرعامل در صدد شناسایی کانال های تلگرامی در سطح شهرستان هستیم که بتوانیم با مدیریت واحد از ظرفیت این شبکه های اجتماعی در راستای جلوگیری از انتشار برخی شایعات استفاده کرده و از این کانال ها به عنوان یک ظرفیت و با نگاه مثبت استفاده کنیم.

 

این گزارش می افزاید، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش بناب نیز در این نشست با اشاره به گستردگی استفاده از فضای مجازی بویژه دانش آموزان گفت: در اداره کل آموزش و پرورش استان اداره بنام آسیب های اجتماعی راه اندازی شده است و در سطح شهرستان ها نیز این اداره در سطح کارشناسی آسیب های اجتماعی درحال راه اندازی است.

 

علی موازن تصریح کرد: چون مردم و جوانان مکان و فضای مناسبی برای تفریح ندارند از این رو استفاده از فضای مجازی را ترجیح می دهند، زیرا فضاهای ورزشی را به بخش خصوصی واگذار کردیم و مردم نیز استفاده از فضای مجازی را نسبت به حضور در پارک ها و فضاهای سبز ترجیح می دهند و به همین خاطر فضای مجازی را از فضای بیرونی سالم تر دانسته و مضرات آن را کمتر می دانند.

 

این مدیر فرهنگی آموزش و پرورش بناب با انتقاد از نبود کانون فرهنگی و هنری در شهرستان اذعان کرد: مکانی مثل دارالقرآن را داریم ولی امکاناتی در آن وجود ندارد!

 

موازن سپس ایجاد کانون های فرهنگی و هنری را از اولویت های اساسی این شهرستان اعلام و اظهار کرد: فضای مجازی در کشور متولی و مسئول خاصی ندارد و سیاست خاصی را هم دنبال نمی کند و صرفاً به صورت پارتیزانی حرکت می کنیم و سیاست خاص و متولی خاص برای فضای مجازی وجود ندارد.

 

وی در عین حال تصریح کرد: اگر فضای مجازی و ضرورت کنترل آن جزو اولویت مسئولان است و به عنوان چالش به آن نگاه می کنند، باید وقت و اعتبار ویژه ای به آن تخصیص یابد.

 

معاون پرورشی آموزش و پرورش بناب در ادامه افزود: ۲۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در شهرستان بناب مشغول تحصیل هستند و اگر آسیب فضای مجازی برای این قشر تهدید است، باید اعتبار گذاشت.

 

 

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.