ژله ویترینی بسیار خوشمزه درست کنید

ژله ویترینی بسیار خوشمزه درست کنید

خواص ژله را بر اساس علم تغذیه در این بخش می خوانید که در رابطه با خواص ژله برای استخوان سازی و رشد کودکان در کنار رابطه ی ژله با چاقی اطلاعاتی مفید در اختیار شما قرار خواهد داد. ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد.ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده سالمی است و ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می شود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.

مهم ترین خاصیت ژله از ژلاتین موجود در آن است. ژلاتین که نوعی پروتئین موجود در استخوان است، می تواند به دلیل داشتن مقداری اسیدآمینه ضروری، برای سلامت استخوان های بدن مفید باشد. ضمن اینکه مقداری کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم هم در ژلاتین وجود دارد و شما می توانید با مصرف یک وعده ژله ، حجمی از این ریزمغذی ها را به بدنتان برسانید. البته رعایت تعادل در مصرف تمام خوراکی ها از جمله انواع ژله ضروری است.

ژله یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک دسر شیک برای یک میز شام زیبا است. این بار با پاستیل و پودر ژله یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای ژله ویترینی :

 ژله آلوئه ورا۳ بسته
 شیر یا بستنی وانیلی۲ لیوان
آب جوش ۳ لیوان
آب سرد۱ لیوان
روغنیک الی دو قظره برای چرب کردن قالب
پاستیل یا میوه های خرد شدهبه مقدار لازم
قالب ژلهیک عدد

طرز تهیه ژله ویترینی :
ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید. باید این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا کاملا خنک شود.
دو لیوان شیر ( دو لیوان بستنی آب شده ) را به آرامی اضافه کرده و آنقدر هم بزنید که با هم مخلوط شوند.

قالب ژله را با قلم مو کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.
قالب ژله را درون یخچال بگذارید تا ژله کامل بسته شود.
یک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.

با چاقو نوک تیز به آرامی ۳ یا ۴ تکه از ژله را بریده و از قالب ژله خارج کرده و درون ظرف فلزی بریزید.
فضاهای خالی را با میوه های فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.

ژله آلوئه ورا را به آرامی با قاشق روی میوه ها و پاستیل ها بریزید تا کامل پر شود. سپس دوباره قالب را درون یخچال بگذارید.
ژله های مخلوط با شیر را روی بخار کتری مجدد گرم کنید تا کامل آب شود.

بعد از بسته شدن قسمت های خالی مجدد قالب را از یخچال خارج کرده و ژله آب شده مخلوط با شیر را درون قالب بریزید و مجدد درون یخچال بگذارید.
بعد از ۲ ساعت ژله شما اماده است و می توانید آن را درون ظرف سروتان برگردانید.

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.