پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) ۱۸ ص
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) ۱۸ ص
فرمت فایل: ورد – Word
کتاب سبز – قابل ویرایش )
تعداد صفحه : ۲۰پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند تکنیک بسیار مناسبی برای حفاظت از مواد غذایی باشد. متاسفانه امیدها به طور کامل برآورده نگردید و امروه تعداد محدودی از فرآورده های غذایی وجود دارند که برای افزایش عمر نگهداریشان، از اشعه استفاده می شود. از جمله…