پاورپوینت در مورد اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
پاورپوینت در مورد اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۷ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
به نام خدا
موضوع تحقیق
اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
مقدمه
هدف تمامی صنایع فر آ یند کننده مواد غذای ی تولید فرآوردها ی با کیفیت بالا و تا حد امکان با حداقل هزینه م ی باشد که این فرآورده در اثر قرار دادن مواد اولیه در معرض یک سر ی از فرآیند ها مانند حرارت دادن، خنک کردن، فشار و اختلاط و. . . تولید م ی شود. تنوع در مواد خام و شرایط فرآیند سبب بوجود آوردن فرآوردها ی با کیفیت غیر قابل پیش بین ی م ی شود. به ه مین دلیل بایست ی کارخانجات مواد غذایی ویژگ ی ها ی مواد اولیه را تعیین کرده و در هر مرحله از فرآیند، ماده غذای ی و شرایط فرآیند را کنترل نمایند تا ویژگی ها ی فر آ ورده نهای ی تا حد امکان مشابه ویژگ ی ها ی مطلوب از قبل پیش بین ی شده باشد .