چگونه همبرگر خانگی درست کنید
همبرگر خانگی
هَمبـِرگِر گونهای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخکرده است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار میگیرد.
گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است بصورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو،سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده میشود. همبرگر را معمولاً در بشقاب در کنار سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس سرو میکنند.
گوشت همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده میشود بجز در انگلستان و عربستان سعودی که به آن بیفبرگر یا برگر میگویند.
اگر لایهای از پنیر پرورده (ورقهای) بر روی گوشت همبرگر گذارده شود به اینگونه همبرگر، چیزبرگر گفته میشود.
واژه هَمبـِرگِر از زبان آلمانی میآید به معنای «متعلق به شهر هامبورگ» و بنا به بعضی گزارشها ham در زبان آلمانی به معنای گاو یا گوشت گاو و burg به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است. یک متعلق به. با این حال برخی در درک آن مرتکب اشتباه شده و آن را ترکیبی از “هَم” و “برگر” میپندارند (“هَم” در انگلیسی یعنی کالباس ژامبون.)
چگونه همبرگر خانگی درست کنید
طرز تهیه همبرگر خانگی
مواد لازم برای همبرگر خانگی :
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
نان باگت | ۳ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
زردچوبه، فلفل و نمک | به میزان لازم |
دارچین، پودرسیر | به میزان لازم |
طرز تهیه همبرگر خانگی :
گوشت و پیاز را ۳ بار چرخ می کنیم بعد نان باگت را با میکسر میکس می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم ادویه ها را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم بعد به اندازه مورد علاقه برمی داریم بین پلاستیک فریزر می گذاریم و پهن می کنیم به شکل همبرگر و در فریزر قرار می دهیم. سپس موقع استفاده داخل ماهی تابه با روغن کم سرخ می کنیم و با نان باگت و کاهو و خیارشور و گوجه نوش جان کنید.
نکته برای تهیه همبرگر:
ادویه مهم همبر دارچین است حتما بزنید سیر تازه هم می توانید بزنید فقط فریز نکنید چون همه موادغذایی تان بوی سیر می گیرد.
مخلوط گوشت با نان باگت وادویه ها
به این صورت بین پلاستیک فریزر پهن کنید
سپس همبرهای آماده را در تابه سرخ می کنیم.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته