قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید


قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید

 

طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ

 

این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می شوند.

 

مواد لازم قند نارگیل دو رنگ :

 پودر نارگیل۱۸۰ گرم 
کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری 
 سفیده تخم مرغ یک عدد
پودر شکر  400 گرم
شیرعسلییک سوم پیمانه
اسانسمقداری
رنگ خوراکیمقداری

 

طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ :

قالب مستطیل ۲۸×۱۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید.

پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.

سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.

سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

 

خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.

لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.

 

روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.

سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.

روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.