قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید
قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید
طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ
این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می شوند.
مواد لازم قند نارگیل دو رنگ :
پودر نارگیل | ۱۸۰ گرم |
کرم تارتار | یک چهارم قاشق چایخوری |
سفیده تخم مرغ | یک عدد |
پودر شکر | 400 گرم |
شیرعسلی | یک سوم پیمانه |
اسانس | مقداری |
رنگ خوراکی | مقداری |
طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ :
قالب مستطیل ۲۸×۱۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir