طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

 

نحوه پخت انواع کوکی, مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

نحوه پخت کوکی شکلات سفید و فندق، سرشار از ویتامین

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

 جوی دوسر۲۵۰ گرم 
 آرد۲۰۰ گرم 
 جوش شیرینیک قاشق چایخوری 
 نمکبه مقدار لازم 
کره۲۵۰ گرم
شکریک دوم پیمانه
شکر قهوه اییک دوم پیمانه
تخم مرغیک عدد
شیریک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیلیک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفیدیک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده۲ پیمانه

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.