طرز تهیه و آشپزی کوفته نخود

کوفته نخود

 

طرز تهیه کوفته نخود

 

طرز تهیه کوفته نخود

*

*

کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز :

 بلغور گندم خیس شده۷۵ گرم 
 نخود خیس شده۷۵ گرم 
 گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم 
 تخم مرغ۱ عدد 
گردو پودر شده۷۵ گرم
مرزه ریز خردشده۱۰۰ گرم
پیاز داغ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مواد مورد نیاز سس :

 رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری 
 زردچوبه به میزان لازم
 قرص عصاره گوشت ۱ عدد
 پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوری
آب۳ پیمانه
روغن مایع۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کوفته نخود :

نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.

گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه سس :

رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، ۳ پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.