طرز تهیه کلوچه قیصی


طرز تهیه کلوچه قیصی

 

طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری

 

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کلوچه قیصی :

کره  200 گرم
 تخم مرغیک عدد 
 روغن زیتون یک دوم پیمانه
 پودر قندیک پیمانه 
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
آردحدود ۲ پیمانه

 

مواد میانی کلوچه قیصی :

 قیصی۱۰ عدد 
 گردویک پیمانه 
 دارچینیک قاشق چایخوری 
 پودر قندیک دوم پیمانه (برای تزیین) 

 

طرز تهیه کلوچه قیصی :

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

 

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.