طرز تهیه کباب شترمرغ

طرز تهیه کباب شترمرغ

طرز تهیه کباب شترمرغ

 

درست کردن کباب شترمرغ,طرز پخت کباب شترمرغ

طرز تهیه کباب شترمرغ

 

مواد لازم برای تهیه ی کباب شترمرغ برای ۷ نفر :

 گوشت شترمرغ 600 گرم
 پیاز خردکرده۱ عدد 
 فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخوری 
 روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری 
ماست۲ قاشق سوپخوری
نمک در صورت تمایلبه میزان لازم

 

طرز تهیه کباب شترمرغ:

گوشت شترمرغ را به اندازه های ۱×۴ سانتیمتر خرد کنید و همراه با پیاز، فلفل، روغن زیتون و ماست، در ظرفی بریزید و به مدت تقریبی ۶ ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه فرنگی کبابی، میل کنید.

 

یادآوری: می توانید از پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز نیز در مزه دار کردن کباب استفاده کرد. همچنین می‌توانید از برگ بو استفاده کنید و به صورت یک در میان با گوشت آن را به سیخ بکشید البته به این منظور باید از قبل برگ بوها را بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده کنید.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.