طرز تهیه ژله شکری ویژه عید نوروز


طرز تهیه ژله شکری ویژه عید نوروز

 

طرز تهیه ژله شکری مناسب پذیرایی عید نوروز

 

ژله شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.

 

مواد لازم برای ژله شکری :

 شکر۴۴۰ گرم 
 آب سیب 180 میلی لیتر
 آب لیموی تازهیک قاشق سوپخوری 
 رنگ خوراکیبه مقدار لازم 
پودر ژلاتین۲ و یک دوم قاشق سوپخوی
پوست لیمو رنده شدهیک قاشق چایخوری
اسانس۳ قطره
آبسه چهارم پیمانه
شکر اضافهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه ژله شکری :

ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.

آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.

 

دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.

دمای محلول باید به ۱۲۲ درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.

 

سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.

پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.

قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.

زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.

 

سپس به مدت ۸ ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.

تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت ۱۵ روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.