طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

 

چلو گوشت گیاهی با هویج,نحوه پخت چلو گوشت گیاهی

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

 

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویای درشت 150 گرم 
 روغن مایعبه میزان لازم 
 پیاز خرد کرده۵ تا ۶ قاشق سوپخوری 
 زردچوبه۱ قاشق چایخوری 
فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
هل۱۰ عدد
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
زعفران حل کرده۱ قاشق چایخوری
هویج متوسط۳ عدد

 

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبکش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه پیاز را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.

 

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از ۳ دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای که آب روی سویا را بپوشاند. اکنون حرارت را کم کنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه کنید. حالا هویج را خلالی خرد کنید و در اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

 

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بکشید.

 

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود ۳ پیمانه (تقریباً ۴۵۰ گرم ) می باشد.

 

منبع : shooroshirin.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.