طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه
طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه
طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه
نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.
میزان سرو: ۸ نفر
مواد لازم برای نان پسته :
آرد | چهار و یک دوم پیمانه |
پودر شکر | ۶۵ گرم |
کره (به دمای محیط رسیده) | ۱۲۵ گرم |
خمیرمایه | ۱۰ گرم |
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) | یک عدد |
روغن زیتون | ۴۵ گرم |
شیر | ۱۰۰ میلی لیتر |
مواد لازم میانی نان پسته :
پسته (ریز خردشده) | یک و یک دوم پیمانه |
سرشیر | ۲۰۰ گرم |
پودر شکر | ۶۵ گرم |
طرز تهیه نان پسته :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.
مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.
حدود ۲ الی ۳ سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.
نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir