طرز تهیه مرغ حلقه ای


طرز تهیه مرغ حلقه ای

 

طرز تهیه مرغ حلقه ای, درست کردن مرغ حلقه ای

طرز تهیه مرغ حلقه ای

 

مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفید 300 گرم(۳ پیمانه)
 خامه۳ قاشق سوپخوری 
 نمک 1/2 قاشق مرباخوری
 گشنیز خرد شده یا خشک۲-۳ قاشق سوپخوری 
آب۳۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
ماء الشعیر۱/۴ پیمانه
مرغ پخته خرد شدهیک عدد سینه
زرشک۳-۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیموبه دلخواه
پنیر پیتزابه دلخواه
پیاز درشت۱ عدد
روغنجهت سرخ کردن

 

طرز تهیه مرغ حلقه ای :

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.

 

خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه  را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.

 

خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.

بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید)

 

و دو طرف آن را در روغن سرخ می کنیم.

هر چقدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.

 

** می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و کمی پنیر خامه ای استفاده کنید.

در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.