طرز تهیه شیرینی گردویی


طرز تهیه شیرینی گردویی

 

طرز تهیه شیرینی گردویی

 

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری 100 گرم
 کره۱۰۰ گرم 
 پودر شکر 70 گرم
 تخم مرغ۱ عدد 
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری
پودر گردو۱۰۰ گرم
دارچین۱ قاشق سوپخوری 
آرد۲۰۰ گرم
گردوبه میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

 

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.