طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب عید نوروز
طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب عید نوروز
طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب نوروز
مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی :
* آرد | 75 گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق غذاخوری |
کره | 13 گرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) |
شیر | حداکثر چند قاشق (در صورت نیاز) |
* آرد ۷۵ گرم ( اگر چسبناک بود تا ۵ گرم دیگر آرد اضافه شود)
طرز تهیه شیرینی عسلی :
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شیر را ذره ذره اضافه کنید تا خمیر یکدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه بگذارید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته