طرز تهیه سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ‌ مجلسی


طرز تهیه سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ‌ مجلسی

 

سوپ سفید مجلسی,طرز تهیه سوپ سفید

نحوه پخت سوپ سفید

 

سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست. این سوپ ها معمولا سوپ های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند.

سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک می تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو ‌شود.

 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

 جو پرک 100 گرم، خیسانده
 هویج متوسط رنده‌ شده یک عدد
 کتف مرغ آبپز 4 تا ۶ عدد
 آب مرغ 3 پیمانه
کره۶۰ گرم
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
شیرنیم لیتر
خامه۱۰۰ میلی لیتر
جعفری ساطورییک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ سفید :

جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

 

کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

 

گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب جوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

 

نکاتی برای پخت سوپ سفید مجلسی :

• به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می توانید استفاده کنید.

• به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

 

• جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود.

• اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه تر می شود.

 

منبع : مجله آشپزی ایده آل – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.