طرز تهیه ساندویچ دوروم پلو و کوفته


طرز تهیه ساندویچ دوروم پلو و کوفته

 

درست کردن ساندویچ دوروم پلو و کوفته

 

این کوفته های گوشت را به صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می کنند.

 

میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر

 

مواد لازم برای دوروم پلو :

 نان لواش۲ عدد 
برنج  یک پیمانه
 گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
 روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری 
آبیک پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
نمکبه مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه کوفته :

 گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم 
 پیاز رنده شده یک عدد
سیر ریز خردشده یک حبه 
زیره پودرشده  یک قاشق چایخوری
روغن زیتونیک قاشق چایخوری
آردیک قاشق سوپخوری
نمکیک قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شدهیک سوم پیمانه

 

طرز تهیه ساندویچ دوروم پلو و کوفته :

برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.

 

برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

 

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

 

دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.

 

مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.

 

نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.

 

نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.

 

سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.