طرز تهیه سالاد مرغ و آووکادو

طرز تهیه سالاد مرغ و آووکادو

 

نحوه درست کردن سالاد مرغ و آووکادو,درست کردن سالاد مرغ و آووکادو

سالاد مرغ و آووکادو، سالاد بچه پولدار‌ها

سالاد مرغ و آووکادو را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به خاطر چربی نسبتا بالای آووکادو مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، توصیه نمی شود.

مواد لازم برای سالاد مرغ با آووکادو :

سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد (۶۰۰ گرم) 
 ژامبون گوشت (در صورت تمایل) ۳ ورقه
 کاهو (خردشده) ۳ پیمانه
 ریحانیک دوم پیمانه 
گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده)یک دوم پیمانه
پیاز قرمز (نگینی خردشده)۳ قاشق سوپخوری
آووکادو (اسلایس شده)۱ عدد
رزماری تازه۱ قاشق سوپخوری
نمکیک دوم قاشق چایخوری
آب لیموترش۱ قاشق سوپخوری

مواد مورد نیاز سس :

 سس خردل ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری 
سرکه سیب  ۲ قاشق سوپخوری
 رزماری خردشده یک دوم قاشق سوپخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری

روش پخت سالاد مرغ با آووکادو :

ژامبون را نگینی خرد کرده و داخل سینی فر قرار دهید. بعد آن را در طبق وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۷ دقیقه قرار دهید تا ترد شود. سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.

رزماری، نمک و آب لیمو ترش را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و سینه مرغ را درون آن قرار دهید. بعد روی آن را با روکش نایلونی بپوشانید و به مدت ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرغ مزه دار شده را درون تابه چدنی بدون روغن قرار دهید. بعد آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا پخته و هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و روی تخته قرار دهید و به دلخواه اسلایس کنید.

اسلایس مرغ را یک طرف ظرفی بچینید. سپس به ترتیب کاهو، ریحان و آووکادو را کنار مرغ قرار دهید. بعد روی آن گوجه گیلاسی، ژامبون کبابی شده و پیاز را بریزید.

برای تهیه سس: سس خردل، روغن زیتون، سرکه سیب، رزماری و نمک را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید.

سس آماده شده را روی سالاد ریخته و سرو کنید.

سالاد مرغ و آووکادو,تهیه سالاد مرغ و آوودکاو

آووکادو، از نظر مواد معدنی و ویتامین، بسیار غنی است 

هر ۱۰۰ گرم آووکادو حدود ۱۶۰ کیلوکالری انرژی، ۸٫۵۳ گرم کربوهیدرات، ۰٫۶۶ گرم قند، ۶٫۷ گرم فیبر، ۱۴٫۶۶ گرم چربی، ۲٫۱۳ گرم چربی اشباع، ۹٫۸۰ گرم چربی تک زنجیره ای غیراشباع، ۱٫۸۲ گرم چربی چند زنجیره ای غیراشباع، ۲ گرم پروتیین، ۵ درصد ویتامین B1، پتاسیم، فسفر، منیزیم، ۴ درصد آهن، یک درصد کلسیم، مقداری ویتامین B6, B5, B3, B2 و ۶ درصد روی دارد. بنابراین این میوه از نظر مواد معدنی و ویتامین، بسیار غنی است و به خاطر چربی نسبتا بالا، مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، توصیه نمی شود.

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.