طرز تهیه خورش کدو حلوایی


طرز تهیه خورش کدو حلوایی

 

پخت خورش کدو حلوایی, نحوه پخت خورش کدو حلوایی

نحوه پخت خورش کدو حلوایی

 

مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :

مرغ 4 تکه دلخواه 
آلو 100 گرم 
 کدوحلوایی تکه شده پخته۲۰۰ گرم 
 رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
روغن۴ قاشق سوپخوری
پیاز۲ عدد متوسط
دارچین، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

 

روش تهیه خورش کدو حلوایی :

یک عدد پیاز را به همراه تکه‌های مرغ و یک عدد هویج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

 

پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.

 

در نهایت آب مرغ را کنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای ۳۰ دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا ۱۰ دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.

 

در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را  در آن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.

 

نکته برای پخت خورش کدو حلوایی :

حتما دقت کنید که این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نکنید.

 

منبع : مجله آشپزی ایده آل – bartarinha.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.