طرز تهیه ته بریان


طرز تهیه ته بریان

 

نحوه پخت ته بریان,طرز پخت ته بریان

طرز تهیه ته بریان

 

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:

 پیاز۱ عدد 
روغن یک تا ۲ قاشق سوپخوری 
مرغ  4 تکه 
 نمک و فلفل به میزان لازم 
آبدو لیوان
بادمجان۳ تا ۴ عدد
آرد برنج۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
آب نارنج یا لیموبه میزان لازم
تخم مرغ۳ عدد

 

طرز تهیه ته بریان :

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. مرغ ها را اضافه کرده و سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل را با ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد. بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید. روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب اضافه کرده و همه را به مرغ ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف بزنید و به مرغ ها اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بریان سرو کنید.

 

نکته:

* این دستور ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۱۷۰ گرم چربی و ۲۰۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.