رازهای پختن خورشت فسنجان سنتی بسیار خوشمزه

خورشت فسنجان

رازهای پختن خورشت فسنجان بسیار خوشمزه در کلیپ زیر ببینید


و قلب به صورتهاى، سالم، مریض، متواضع، متکبّر و … ظاهر مى‏شود، انسانها اعم از کوچک و بزرگ همه و همه با یک کلمه به نام [من‏] خیلى مأنوس هستند و تمام برنامه ها و اعمال ظاهرى و باطنى‏ به آن نسبت داده مى شود مانند، من گفتم، من شنیدم، من فکر کردم، من ترسیدم، آیا مى توان جایگاه آن را پیدا کرد که در کجاى وجود انسان قرار گرفته، آیا یک واقعیّت مادّى و جسمانى است و یا مسئله روحانى و معنوى!؟
در هر حال آیا مى توان آن را مالک و تصرّف کننده در روح و قلب و نفس معرفى کرد؟ چون تمام امکانات بدن و احساسات آن، اعم از ظاهرى و باطنى همگى در اختیار و کنترل آن است به عنوان مثال: چشم یک دستگاه و یا دوربینى بیش نیست، یا گوش وسیله براى گوش دادن و شنیدن است و هیچ کدام از اینها استقلالى از خود ندارند و مانند یک دوربین و یا میکروفون در گوشه منزل افتاده، ولى آنکه اینها را به کار مى گیرد به وسیله چشم نگاه مى کند، به وسیله گوش مى شنود کیست و یا چیست؟

فسنجان

?مواد لازم:

گردو ۴۰۰ گرم
مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد
برگ بو ۲ عدد
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

?طرز تهیه :
۱️⃣گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید؛ سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲ – ۳ ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.

۲️⃣پیاز را ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید. کمی روغن بریزید ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. پس از اینکه مرغ کمی سرخ شد ۲ لیوان اب اضافه کنید و ۱ ساعت با حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز شود.

۳️⃣پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) سپس شکر ، کمی نمک و مرغ پخته را اضافه کنید و حدود ۲ ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد. پس از این مدت زمان فسنجان را در ظرف بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

?نکته ها : حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید. فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

?میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید.

خورشت فسنجان

و تنها چیزى که در گفتگوها و بیان واقعیّات خودش را نشان مى دهد همان [من‏] است. چون از پشت دوربین چشم، او نگاه مى کند و اصلًا نگاه کردن را او تنظیم مى کند و همین [من‏] هم دو حالت دارد.
۱- من، متکبّر و مغرور ۲- من، مسئول و متواضع.
به هرحال به هرموردى که درباره انسان رسیدیم چیز ثابت و مشخص شده اى را نیافتیم بلکه همه آنها مانند قلب، روح، نفس، حتى [من‏] همگى به صورت مثبت و یا منفى در مى آیند.
حالا چیزى را باید تعقیب و تحقیق کرد که انتخاب مسیرها را به عهده مى‏گیرد.
پاسخ:
در مورد [من‏] اختلاف زیادى بین علماء و دانشمندان وجود دارد، که خلاصه آنها را در دو وجه بیان مى کنیم.

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.