دانلود کنید یک فایل در زمینه پاورپوینت "چربیها و روغنهای سرخ کردنی " در ۴۸ اسلاید

برای شما فایلی قرار داده ایم ، یکی از بهترین فایل ها به شما تقدیم می شود، با قیمتی عالی و استثنایی 

پاورپوینت "چربیها و روغنهای سرخ کردنی " در 48 اسلاید

پاورپوینت "چربیها و روغنهای سرخ کردنی " در ۴۸ اسلاید

روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد.
 

Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای متداول سرخ کردنی هستند.
Ò
Òدر آمریکای شمالی در…

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.