دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات ۲۱

دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 21

دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات ۲۱

عنوان مقاله : روشهای نگهداری مواد غذاییقالب بندی : Word
تعداد صفحات ۲۱
شرح مختصر : خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.