تقدیم به عزیزان فایلی درباره آرد گندم مصرفی نان – ویژگی ها و روش های آزمون ۲۶ ص

باز هم فایلی مهم و کاربردی برای شما آماده کردیم .سایت پر تلاش گر داناکده  شبانه روز تلاش می کند برای کسب رضایت شما، امیدوارم از این فایل نهایت لذت را ببرید و راضی باشید و در نظرات به ما اعلام کنید . سعی و تلاش ما فقط کسب رضایت شماست، 

آرد گندم مصرفی نان – ویژگی ها و روش های آزمون 26 ص

آرد گندم مصرفی نان – ویژگی ها و روش های آزمون ۲۶ ص

فهرست مندرجات صفحهپیشگفتار بهدف ۱دامنه کاربرد ۱مراجع الزامی ۱اصطلاحات و تعاریف ۳ویژگیها ۵نمونه برداری ۷روشهای آزمون ۷بسته بندی ۱۰نشانه گذاری ۱۱پیوست الف (الزامی) ۱۴پیوست ب (اطلاعاتی) ۱۵الفپیشگفتار
استاندارد ” آرد گندم مصرفی نان – ویژگی ها و روش های آزمون “ که توسط کمیسیونهایمربوطه تهیه و تدوین شده و در پانصد و نود و دومین جلسه کمیته ملی استاند ارد خوراک و۸۵ مصوب شد، اینک به استناد بند ۱ ماده ۳ قانون اصلاح /۱۱/ فرآورده های غذایی مورخ ۱۷قوانین…

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.