تحقیق در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی (فرمت فایل Word و با قابلیت ویرایش)تعداد صفحات ۱۷
تحقیق در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی (فرمت فایل Word و با قابلیت ویرایش)تعداد صفحات ۱۷
گر آلو بصورت تازه و از درخت مصرف شود خوشمزه تر است اما به صورت خشک شده نیز خوراک مختصر خوبی بشمار میآیند. اثرفیبر این میوه در بدن انسان که از دیرباز شناخته شده به علت وجود مادهای در پوست آلو است که مسئول این عملکرد است.اگر پوست آلو را جدا کنید تأثیر این فیبر از بین میرود اما همچنان تأمین کننده مواد غذایی است.قبلاً آلوها مثل کشمش، روی درخت و در نور خورشید خشک میشدند اما اکنون آنها را در تونل هوا که با گاز گرم میشود خشک…