تحقیق در مورد تاثیرات زمان های پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج ۱۵ ص

تحقیق در مورد تاثیرات زمان های پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج ۱۵ ص

تحقیق-در-مورد-تاثیرات-زمان-های-پوست-کندن-عناصر-معدنی-گزیده-مستخرج-15-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۵ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

(blanching)
‏تاثیرات زمان های پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج
‏از جانشین اسفناج که در برزیل استفاده می شده است .
‏نوشته : لوسیان م . کاواشیما ، لوسیام ، والنته
‏خلاصه :
‏اسفناج واقعی در مناطق گرمسیری به خوبی رشد نمی کند ، به همین دلیل در برزیل جنبه تجاری ندارد . در عوض جانشین اسفناج که برای نیوزیلند است در این کشور ‏به طور گسترده استفاده می شود . اطلاعات کمی در خصوص شرح موارد معدنی وجود دارد و هیچ اطلاعی درباره شکستن مواد معدنی محلول در این سبزی در اختیار نیست . حلالیت یک کانی یکی از مهم ترین عوامل جذب آن است . به همین دلیل شکست مولکول های محلول کلسیم ، منیزیم ، آهن ، منگنز ، مس ، روی ، پتاسیم و سدیم در جانشین اسفناج خام تعیین و تاثیرات زمان پوست کندن این مواد معدنی جانشین مشخص شده است . زمان پوست کندن یک ، پنج و پانزده دقیقه ای استعمال می شود . شکست مولکول های محلول منیزیم ، منگنز ، پتاسیم و سدیم با کاهش زمان پوست کندن ، از نظر ‏سایز افزایش می یابند . زمان پوست کندن طولانی تر ( پانزده دقیقه ) باعث فقدان عظیم مواد معدنی می شود . شکستن مواد معدنی محلول ، به طور ضعیف در پرهیز از پتاسیم ، منیزیم ، منگنز و روی شرکت می کند . جانشین اسفناج به سبب نا

 

دانلود فایل

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.