آموزش تهیه کیک موزی بسیار خوشمزه
آموزش تهیه کیک موزی بسیار خوشمزه
کیک و کلوچه یکی از خوراکی های پر مصرف در بین خانواده هایی است که دارای کودک هستند ، به ویژه خانواده هایی که کودک مدرسه ای دارند ، چرا که این خوراکی ها سرشار از انرژی بوده و همچنین توانایی سیرکنندگی بالایی دارند.
مناسب ترین میان وعده مدرسه دانش آموز می دانند و حتی برخی از مادران آن را در وعده صبحانه فرزندشان وارد کرده و با آسودگی خیال از تهیه یک صبحانه سالم و یک میان وعده مغذی خانگی شانه خالی می کنند. اما براستی کیک و کلوچه چه خاصیتی دارد؟ آیا می توان این نوع محصولات را در وعده صبحانه یا میان وعده مدرسه دانش آموز وارد کرد؟
بیشتر والدینی که بچه مدرسه ای دارند، کیک و کلوچه را به دلیل پرحجم بودن و قدرت سیرکنندگی بالا، مناسب ترین میان وعده مدرسه دانش آموز می دانند و حتی برخی از مادران آن را در وعده صبحانه فرزندشان وارد کرده و با آسودگی خیال از تهیه یک صبحانه سالم و یک میان وعده مغذی خانگی شانه خالی می کنند.
مواد لازم برای کیک موزی :
آرد | ۲ پیمانه |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱٫۴ قاشق چایخوری |
کره | ۱٫۲ پیمانه |
شکر قهوهای | ۳٫۴ پیمانه |
تخممرغ بزرگ | ۲ عدد، زدهشده |
موز رسیدهی له شده | ۲ و ۱٫۳ پیمانه |
روش تهیه کیک موزی:
فر را تا دمای ۱۷۷ درجهی سانتیگراد گرم کنید. کف یک ماهیتابه با ابعاد حدود ۲۳ در ۱۲ سانتیمتر را چرب کنید.
در یک کاسهی بزرگ آرد، جوششیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسهی دیگری شکر قهوهای و کره را ریخته و هم بزنید.
تخممرغ و موزهای لهشده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ترکیب موز را درون ترکیب آرد بریزید. آنها را هم بزنید تا ترکیب کمی مرطوب شود.
خمیر را در ماهیتابهای که آماده کردهاید بریزید.
آن را در فر که گرم کرده بودید به مدت ۶۰ تا ۶۵ دقیقه بپزید. زمانی که یک خلالدندان در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است.
اجازه دهید برای ده دقیقه کیک در ماهیتابه بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک قفسهی سیمی فر برگردانید.
کیک و کلوچه به دلیل فقدان مواد فیبری بسرعت قند خون را بالا برده و با تحریک ترشح انسولین، زمینه ابتلا به دیابت را در افراد بخصوص کودکان مستعد افزایش می دهد و از سوی دیگر جذب مواد پروتئینی را مختل و سبب سوء تغذیه و اختلال در رشد می شود.
از خرید انبوه کیک و کلوچه در یک زمان اجتناب کنید، چراکه در شرایط نامساعد کپک هایی در این محصول ایجاد می شود که با چشم غیرمسلح قابل رویت نبوده و مسمومیت زا است.
موز برای چه بیماریهایی خوب است؟
?رفع دردهای شکمی پیش از قاعدگی
?کاهش تب کودکان
?رفع خستگی
?رفع سوزش و درد معده
?رفع کمخونی کودکان
?رفع اسهال
@ ?