آشپزی گیاهی-هنرآشپزی بدون گوشت

آشپزی گیاهی-هنرآشپزی بدون گوشت

آشپزی گیاهی-هنرآشپزی بدون گوشت

اطلاعات کتابآشپزی گیاهی: هنر آشپزی بدون گوشت! چگونه باید پخت؟
 

پدیدآورندگان : نویسنده: رزا(قیصری) روحینیموضوع : آشپزی , آشپزی ایرانی , آشپزی گیاهخوارانناشر : دانش جاودانمحل نشر : تهران
کتاب حاضر راهنمایی است به منظور تهیه دسرهای مختلف برای مبتلایان به دیابت نوع ۲٫ این دسرها عبارت‌اند از: شیرینی‌ها، بیسکوییت‌ها، کیک‌ها، سالاده‌های میوه‌ای، انواع پودینگ، دسرهای منجمد، نوشیدنی‌ها، نان‌ها، کلوچه‌ها،…

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.