آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذایی

آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذایی

آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذایی

عنوان جزوه: آشنایی با اصول بازرسی و بهداشت مواد غذاییقالب بندی: word
تعداد صفحات: ۹۷
فهرست مطالب:
اهداف درس
مقدمه
خطرات مرتبط با مواد غذایی
بیماریهای ناشی از غذا
فساد و آلودگی موادغذایی
عوامل بروز مسمومیت های موادغذایی
باکتریها و ویروسهای مهم در بهداشت موادغذایی
اصول کلی در نگهداری موادغذایی و پیشگیری از مسمومیت های غذایی
آشنایی با بروز انواع آلودگیهای شیمیایی وسموم در مواد غذایی
آشنایی با تقلبات در مواد غذایی
اصول و ضوابط بهداشت…

محمد باقر

نظرات بسته شده است.