خانه / کامپیوتر / کیفیت آب و استانداردهای آب شرب (ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی )
کد مطلب:167997

کیفیت آب و استانداردهای آب شرب (ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی )

کیفیت آب و استانداردهای آب شرب (ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی )

فرمت فایل: پاورپوینت – powerpoint,  ( — قابل ویرایش ) 
 
تعداد اسلاید : ۲۵ کیفیت آب و استانداردهای آب شرب (ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی ) M.A.C: Maximum Acceptable Concentration حداکثر غلظت مطلوب: عبارت از گستره‌ای از غلظت عوامل موجود در آب آشامیدنی است که چنانچه آب حاوی موادی با غلظت بیشتر از آن باشد از نظر کیفیت در حد پایین‌تری قرار داشته اما هنوز برای آشامیدن مناسب می‌باشد. M.P.C: Maximum Permissible Concentration حداکثر غلظت مجاز: حداکثر عوامل…

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی محمد باقر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *