خانه / پزشکی و سلامت / طب سنتی / نحوه تهیه ی شربت خانگی ضد سرماخوردگی
کد مطلب:300614

نحوه تهیه ی شربت خانگی ضد سرماخوردگی


نحوه تهیه ی شربت خانگی ضد سرماخوردگی

شربت سرماخوردگی,شربت ضد سرماخوردگی,شربت بالنگوتخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب می شود

چگونگی تهیه شربت ضد سرماخوردگی
مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد می‌شود، تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش می‌دهد.

تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود همچنین در کاهش احساس وحشت نیز مفید است.
افراد و اطفالی که به طور دائم به نزله (ترشحات پشت حلق) و زکام (سرماخوردگی) دچار می‌شوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمی‌خورند زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش می‌دهد.

شربت تخم بالنگو را می‌توان در ورم روده (کولیت)، به‌عنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد به‌خصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.

دستور تهیه شربت تخم بالنگو
– یک سوم لیوان گلاب
– دو سوم لیوان آب
– یک قاشق مرباخوری شکر
– یک قاشق چایخوری تخم بالنگو

این مواد را با هم مخلوط و مصرف کنید.

 منبع: salamaneh.com

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *