خانه / آموزش / آشپزی / پخت شیرینی / طرز پخت نان تخم شربتی
کد مطلب:51168

طرز پخت نان تخم شربتی


طرز پخت نان تخم شربتی

 

نان با تخم شربتی,طرز تهیه نان با تخم شربتی

نحوه پخت نان با تخم شربتی

 

با تخم شربتی، نان بپزید!

تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

 

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

 

مواد لازم برای پخت نان تخم شربتی :

آرد  یک کیلوگرم 
 تخم شربتی ۲۰۰ گرم
 مغز تخم کدو  150 گرم
 مغز دانه آفتابگردان  150 گرم
نمک ۲۰ گرم
خمیرمایه خشک ۲۰ گرم
آب ۶۰۰ میلی لیتر

 

مواد لازم رویه نان تخم شربتی :

 دانه کنجد  به مقدار لازم
مغز تخم کدو  به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان تخم شربتی :

خمیر مایه را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ۵۰ میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.

 

آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

 

روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

 

سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.

 

خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۲ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.

 

روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.

 

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *