خانه / آموزش / آشپزی / پخت شیرینی / طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی


طرز تهیه کیک نارگیلی

 

طرز تهیه کیک نارگیلی,نحوه پخت کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی

 

کیک نارگیلی کیک محبوب بین انواع کیک ها هست که در این مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه را آورده ایم.

 

مواد لازم کیک نارگیلی :

 کره ذوب شدهیک و یک دوم پیمانه 
 شکر یک دوم پیمانه
 تخم مرغ۴ عدد 
ماست یونانی یک پیمانه
بیکینگ پودریک دوم قاشق چایخوری
وانیلیک قاشق چایخوری
آردیک و سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل برشته شدهیک پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری برای تزیین
خامه فرم گرفتهیک و یک دوم پیمانه
پودر شکر۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کیک نارگیلی :

کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

 

ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.

 

پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.

خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و ۲ قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir