خانه / آموزش / آشپزی / پخت شیرینی / طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی


طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

 

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی

نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی

 

مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :

آرد  3 پیمانه
شکر 1 پیمانه 
شیر یا ماست 1 پیمانه 
 تخم مرغ۴ عدد 
روغن مایع۲/۳ پیمانه
تخم خرفه۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۸ قاشق چایخوی
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ۳ قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

 

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.

 

شکر و تخم مرغ و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

 

سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته