طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی


طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

 

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی

نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی

 

مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :

آرد  3 پیمانه
شکر 1 پیمانه 
شیر یا ماست 1 پیمانه 
 تخم مرغ۴ عدد 
روغن مایع۲/۳ پیمانه
تخم خرفه۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۸ قاشق چایخوی
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ۳ قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

 

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.

 

شکر و تخم مرغ و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

 

سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.