خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

 

طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

 

درست کردن کلوچه کنجدی,طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی

با دستور این نان خوشمزه و خوش عطر که به جای اینکه بروید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این نان ها را در خانه تهیه کنید هم عطر نان تازه در خانتان بپیچد و هم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کلوچه کنجدی :

 بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری 
 کنجدبه مقدار لازم 
نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری
 وانیل۱/۲ قاشق چایخوری 
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید۳ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
پودر شکر۱ لیوان
روغن مایع۳/۴ لیوان
ماست شیرین۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوچه کنجدی : 

ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با هم پنج دقیقه با همزن می زنیم. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم می زنیم. حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا پف کند. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم.

آرد، نمک، وانیل را سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم. به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشد تقریبا مثل غلظت حلوا.

نیم ساعت در ظرف دربسته داخل فریزر قرار می دهیم.

از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد می کنیم و بین دو کف دست کمی فشار می دهیم. و یا به شکل بیضی اینکار را می کنیم. و در کنجد می غلطانیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته