طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی


طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی

 

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی,نحوه پخت کرپ کیک اسفناجی

طرز پخت کرپ کیک اسفناجی

 

مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :

 اسفناج 200 گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت)
 شیر 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد 
 آرد 3 لیوان
روغن مایعنصف استکان (۴۰ گرم)
شکر۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

 

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :

اسفناج را شسته ۵ دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.

 

داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.