طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

 

نحوه پخت کاناپس قارچ, طرز درست کردن کاناپس قارچ

طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی

کاناپس قارچ یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده!

 

مواد لازم برای کاناپس قارچ برای ۱۰ نفر :

خمیر پیتزا  ۳ عدد
 کره۶۰ گرم 
پیازچه ریز خردشده  ۱ پیمانه
 قارچ  ۵۰۰ گرم
آرد⅓ پیمانه
شیر½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده۵۰۰ گرم
آویشنبه میزان دلخواه
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه کاناپس قارچ :

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم. آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم. سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.

روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم. سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم. سپس فر را از قبل گرم کرده و کاناپس قارچ را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت در فر قرار داده تا بپزد و پنیر پیتزا آب شده و طلایی رنگ شود.

منبع : bistsotoon.com

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.