طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

 

طرز درست کردن ژله خامه ای هلویی

 

مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس ۹×۱۳ سانتیمتری

  ژله هلوی۲ بسته ۱۷۰ گرمی  (340 گرم می شود)
 پودر ژلاتین 14 گرم یا ۱و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش  1 پیمانه
 آب سرد۱ پیمانه 
شیرعسلحدود ۳۹۷ گرم
هلو اسلایس شدهحدود ۴۲۵ گرم

 

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی :

۱ بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، ۱ پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

 

بعد حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از ۴۵ دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵ دقیقه اسلایس های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (۳۰ دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

 

بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.