طرز تهیه پلوی اروپائی


طرز تهیه پلوی اروپائی

 

پخت پلوی اروپائی,نحوه پخت پلوی اروپائی

روش پخت پلوی اروپائی

 

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :

برنج 2 پیمانه 
 روغن به میزان لازم
پیاز خردکرده 1 عدد متوسط 
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده 1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی۱ پیمانه
نمک، فلفلبه میزان لازم
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده۳۰۰ گرم
سرکه۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

 

منبع : zendegionline.ir

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.