خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه پاستیل رولی آموزش پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل رولی آموزش پاستیل خانگی

 

طرز تهیه پاستیل رولی  آموزش پاستیل خانگی

 

طرز تهیه پاستیل رولی

کلیپ آموزش پاستیل خانگی

 

پاستیل از جمله خوراکی های محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای پاستیل رولی :

پودر ژله ۱ بسته 
 پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری 
 شکر۱ قاشق غذاخوری 
 گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد۲/۳ پیمانه
بستنی۱-۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستیل رولی :

ابتدا داخل یک ظرف آب سرد را بریزید و بعد به آن پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر را اضافه کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود.

و بعد به آن گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بعد از روی حرارت بردارید و به  آن یک یا ۲ قاشق بستنی سرد اضافه کنید.

و اجازه بدهید تا بستنی داخل مواد حل شود و زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید آن لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.

و بعد داخل یک ظرف را نایلون بیندازید و آن را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشد) و بعد بگذارید داخل یخچال تا سفت شود وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید.

نکته: اگر پاستیل ها را یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدهید می توانید آن ها را راحت روی هم بگذارید و اصلا بهم نمی چسبند و نیازی به پودر قند و … نیست.

منبع : sarashpazpapion.com