خانه / آموزش / آشپزی / پخت شیرینی / طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی
کد مطلب:55520

طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی


طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی

 

پخت مینی کیک کره بادام زمینی,نحوه پخت مینی کیک کره بادام زمینی

طرز تهیه مینی کیک کره بادام زمینی، عصرانه ی زمستانی

 

این مینی کیک خوشمزه و ساده را تهیه کنید و به عنوان عصرانه با چای میل کنید.

 

مواد لازم کیک کره بادام زمینی :

کره  85 گرم 
 شکر قهوه ای یک پیمانه 
 زرده تخم مرغ  2 عدد
شکلات تلخ  115 گرم 
شیر یک پیمانه
آرد یک و یک سوم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

 

مواد لازم رویه :

کره به دمای محیط رسیده  200 گرم 
 کره بادام زمینی ۲۵۰ گرم 
 پودر شکر  3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کیک بادام زمینی :

برای تهیه کیک ها، کره و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی به خوبی با همزن مخلوط کنید تا پف کنند.

 

زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید و به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

آرد الک شده، بیکینگ پودر، وانیل، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

 

شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

 

خمیر را در قالب های کاپ کیک از قبل چرب شده بریزید طوری که حدود دو سوم از قالب ها پر شود.

 

سپس آنها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

 

برای حصول اطمینان از پخت مینی کیک ها خلالی چوبی در آنها فرو کنید. در صورتی که تمیز بیرون آمد یعنی آنها پخته اند.

 

برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی با همزن، به خوبی بزنید.

کره بادام زمینی را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

 

پودر شکر را به آرامی اضافه و مخلوط کنید.

پس از این که کرم به غلظت مناسب رسید، آن را در قیف قنادی بریزید و روی مینی کیک ها را با آن تزئین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *