خانه / آموزش / آشپزی / انواع مربا و ترشی / طرز تهیه لیمو شکری
کد مطلب:25515

طرز تهیه لیمو شکری

طرز تهیه لیمو شکری

 

درست کردن لیمو شکری, نحوه درست کردن لیمو شکری

طرز درست کردن لیمو شکری

اگر هنوز برای زمستانتان لیمو شکری درست نکردید تا هنوز لیمو ترش های تازه در بازار تمام نشده دست به کار شوید. چون در زمستون می توانید لیمو شکری ها را با چای میل کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

مواد لازم برای لیمو شکری :

 لیمو ترش تازه ۵۰۰ گرم 
 شکر  ۲۵۰ گرم

طرز تهیه لیمو شکری :

لیموها را شسته و خوب خشک کنید. سپس آنها را به صورت ورقه های نازک برش بدهید، هسته های آن ها را حتما جدا کنید و گرنه تلخ می شود.

داخل یک شیشه تمیز و کاملا خشک، کمی از ورقه های لیمو را قرار داده و روی آن مقداری شکر بریزید و این کار را ادامه بدهید تا شکر و لیموها تمام شوند. (در صورت تمایل می توانید چند شاخه نعنا هم لابه لای لیموها قرار بدهید).

بعد در شیشه را محکم ببندید و در یک محیط خنک قرار بدهید. بعد از حدود یک ماه آماده مصرف هستند.

حتما لیموها زرد باشند، اگر سبز باشند تلخ می شود.

و اینکه چون هیچ آبی به آن اضافه نمی شود و فقط آب لیموها است کپک نمی زند.

و در آخر اینکه می شود به جای شکر از عسل هم استفاده کرد من عسل ریختم.

لیمو شکری,تهیه لیمو شکری

لیموها را را به صورت ورقه های نازک برش بدهید

نکاتی برای تهیه لیمو شکری :

اگر داخل یخچال قرار بدهید شکرها دیرتر آب می شوند پس بهتر است در یک محیط خنک غیر از یخچال قرار بدهید.

جلوی آفتاب هم نباید گذاشت چون ویتامین لیمو از بین می رود.

حتما لیموها زرد باشند، اگر سبز باشند تلخ می شود.

چون هیچ آبی به آن اضافه نمی شود و فقط آبِ لیموهاست کپک نمی زند.

می شود به جای شکر از عسل هم استفاده کرد رنگ لیموها تیره و خوشرنگ می شود و برای درمان سرما خوردگی عالی است.

باید هر چند روز یکبار در شیشه را باز کرد و روی آن شکر یا عسل ریخت اینقدر اینکار را تکرار کنید تا آب کامل روی لیموها را بگیرد.

کاربرد لیمو شکری,نحوه استفاده از لیمو شکری

طرز تهیه لیمو شکری

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *