خانه / آموزش / آشپزی / آموزش انواع غذاها / طرز تهیه لقمه های قارچ
کد مطلب:21181

طرز تهیه لقمه های قارچ


طرز تهیه لقمه های قارچ

 

درست کردن لقمه های قارچ,نحوه پخت لقمه های قارچ

طرز تهیه لقمه های قارچ

 

مواد لازم برای لقمه های قارچ :

 قارچ درشت  24 عدد
لیموترش  نصف عدد 
 نان سفید برشی  3 ورقه
 سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد کرده ۲۰۰ گرم 
تخم مرغ هم زده ۱ عدد
جعفری خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

 

طرز تهیه لقمه های قارچ :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.

 

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

 

اکنون خرده های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ ها را با مایه‌ی میانی پر کنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

 

سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

 

نکته برای تهیه لقمه های قارچ :

در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.

 

منبع : shooroshirin.ir

ارسال به هم میهنهم میهن

درباره ی کلیپ سرا

کانال تلگرام سایت: https://telegram.me/danakadeh

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *