خانه / آموزش / آشپزی / پخت شیرینی / طرز تهیه شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی


طرز تهیه شیرینی زعفرانی

 

درست کردن شیرینی زعفرانی,نحوه پخت شیرینی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی زعفرانی

 

مواد لازم برای شیرینی زعفرانی :

 آرد 750 گرم
 روغن یا کره۳۵۰ گرم 
 پودر قند۲۵۰ گرم 
 تخم مرغ۲ عدد 
وانیلیک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. در دست گلوله ای به اندازه فندق برداشته روی سینی گذاشته و از مهر برای روی شیرینی استفاده کنید.

 

در صورت ۳ رنگ نمودن شیرینی سفید بدون زعفران تهیه کنید. خمیر را ۳ قسمت کنید. به یک خمیر زعفران خمیر دوم را کاکائو و یک خمیر سفید ۳ عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد کنید. کنار هم بگذارید و وسط آن را مهر بزنید. این شیرینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه بپزید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته