خانه / آموزش / آشپزی / پخت شیرینی / طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید

طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید


طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید

 

درست کردن شکلات های قلبی ویژه عید

 

این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم برای شکلات های قلبی :

 شکلات سفید 200 گرم
بیسکویت پودرشده  300 گرم
پسته برشته شده و پودر شده 100 گرم 
 عسلیک قاشق سوپخوری
گلاب۲ قاشق چایخوری
مربای زردآلو۳ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه۳ قاشق سوپخوری
شکلات سیاه آب شده۱۰۰ گرم
شکلات سیاه آب شده اضافه۱۵۰ گرم
خرده بیسکوئیت۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه شکلات های قلبی :

شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.

سپس داخل یک عدد قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.

در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.

مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.

می توانید این شیرینی را به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir