خانه / آموزش / آشپزی / طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون


طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

 

طرز تهیه رول مرغ و ژامبون

 

مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :

 فیله مرغ۳ عدد 
ژامبون  3 ورقه
 پنیر چدار 3 ورقه
 تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
پودر سوخاری۲ پیمانه
روغنبرای سرخ کردن
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازم
سیر (له شده)۲ حبه
پاپریکابه مقدار لازم

 

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :

با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

 

روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

 

سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. 

 

منبع : bartarinha.ir