طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

 

پخت خورش سیب و آلبالو,درست کردن خورش سیب و آلبالو

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو

 

خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 

مواد مورد نیاز برای خورش سیب و آلبالو :

 مغز ران گوسفند۲۰۰ گرم 
 سیب سبز 1 عدد
 کنسرو گوجه فرنگی یک دوم عدد
 آب آلبالو 200 میلی لیتر
شکر۲۰ گرم
آلبالو (بدون هسته)۲۰۰ گرم
لیمو ترش (آب گرفته شده)۱ عدد
پیاز داغ۱۰ گرم
قرص عصاره گوشت۱ عدد
زردچوبهیک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو :

پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های ۱٫۵ در ۱٫۵ سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

 

شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

گوشت را همراه با مقداری روغن  داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از ۱ یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه

کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.

 

آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

 

تکه های سیب را به مدت ۵ دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.

 

20 دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

 

منبع : bartarinha.ir – مجله سرآشپز – نگین نورخدایی

کلیپ سرا وب‌سایت

نظرات بسته شده است.